restanten inkoop en verkoop marktpartijtjes.nl

Restanten inkoop en verkoop

Marktpartijtjes houdt zich bezig met restanten inkoop verkoop van  partijgoederen, restpartijen, winkelrestanten en overstock,  overschotten, Voorraadrestanten. restanten verkopen en inkopen 


 Marktpartijtjes restanten inkoop verkoop opkoper van restanten partijgoederen partijhandel en wij kopen al uw restpartijen is er al een opkoper bij u geweest en niks geworden bel ons wij komen er wel uit .wij zij constant op zoek naar partijen of restanten die wij willen opkopen .wij zijn al jaren lang opkoper van partijgoederen en restanten. wij willen wel graag zaken doen met u .of het nu grote of kleine zaken zijn  wij zijn altijd geintresseerd in u partij of restanten. Iedere onderneming heeft met regelmaat te maken met overschotten, of restanten. Komt dit probleem u bekend voor en zoekt u daarom een opkoper voor uw overtollige producten? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want opkoper Marktpartijtjes biedt gegarandeerd de oplossingen die u zoekt. Ons assortiment producten is zeer ruim en gaat van textiel tot gereedschap.Marktpartijtjes heeft hierin veel ervaring mee en koopt met grote regelmaat restanten van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland.

Voor meer informatie

kan U ons telefonisch  bereiken of per email

0031 (0)6-36463729 bgg 0031 (0)6-53229147

Email marktpartijtjes@ziggo.nl

Marktpartijtjes is een bemiddelings-c.q. makelaarskantoor in partijgoederen.

Wij zijn gespecialiseerd in het contact leggen en bemiddelen tussen bedrijven voor het in- en verkopen van partijgoederen.